24 Mayıs 2012 Perşembe

Stratejik Yaşam Koçluğu Eğitimi


“Stratejik Yaşam Koçluğu Sertifika Eğitimi”, Association For Coaching tarafından kabul ve deklare edilmiş koçluk temel yetkinlikleri ve koçluk etik değerlerine uygun olarak hazırlanmıştır. Katılımcılara kursun sonunda AC tarafından onaylanmış, uluslararası geçerliliği olan sertifika verilecektir.

Yaşam Koçluğu eğitimi 12 gün(80 saat) ve üç modül üzerinden yapılandırılmıştır. Her bir modülün süresi 4 gündür. Modül I'in amacı; katılımcıları; koçlukla tanıştırmak ve modülün sonunda koçluk yapabilir seviyeye getirecek teorik ve pratik bilgilerle donatmaktır. Modül II, ileri seviye koçluk bilgilerini ihtiva etmektedir. Katılımcılar bu bilgilerle, danışanlarının yaratıcı taraflarını ortaya çıkartmayı ve varsa engelleri NLP teknikleri ve ileri seviye koçluk bilgileri ile nasıl aşacaklarını öğreneceklerdir. Modül III ise “Stratejik Yaşam Koçluğu” becerilerinin kazanılacağı ve danışanların daha dengeli bir hayat yaşaması adına uzun vadeli hedeflere nasıl koçluk yapılacağı üzerine çalışmaların yapılacağı modüldür. AC onaylı uluslararası sertifikaya sahip olmak için üç modülün de başarı ile bitirilmesi gerekmektedir. Stratejik Yönetim ve NLP temelli olarak hazırlanan bu eğitim uygulama ağırlıklıdır.

Katılımcıların bu eğitimden başarılı olabilmesi için derslerin %90’na katılmış olması ve kurs sonunda 100’lük not sisteminde yapılan sınavda geçme notu olan 80’i almış olması gerekmektedir. Kurs sonunda katılımcılara kursta başarılı olduklarını belirten ve yaşam koçluğunu meslek olarak icra etmelerini sağlayacak uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifika verilecektir.

Eğitimin toplam bedeli 4500 TL + KDV (Her modül 1500 TL + KDV)



  •  80   SAATLİK EĞİTİM
  • TOPLAM 3 MODÜL, 4'ER GÜNDEN 12 GÜN
  •   6   SEANS KOÇLUK
  •  UYGULAMA AĞIRLIKLI
  •  STRATEJİK YÖNETİM VE NLP  TEMELLİ  ÖZGÜN PROGRAM
  •  AC (Association for Coaching) ONAYLI ULUSLAR ARASI  GEÇERLİ SERTİFİKA
  •  YAZILI DOKÜMAN
  •   EĞİTİM YERİ VE ZAMANI KONUSUNDA KİŞİYE ÖZEL ÇÖZÜMLER




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder